Fasadmålning
Sommartid ger alla olika associationer. För oss är det målning & huruvida vi ska lita på SMHI eller YR.no.
Boka ett besök

Effektiva & noggranna

Om vi ska hålla det kort och koncist. 
Vi använder bara proffsfärg och håller det rent och snyggt runt omkring oss. Vi kladdar inte och täcker alltid in altaner, stengångar och dylikt för säkerhets skull. 

Vi har en bred ställning och oftast så kan vi arbeta oss runt eventuella rabatter och odlingar vilket innebär att ni inte nödvändigtvis behöver klippa ner allt grönt. Även om vi kort måste påpeka att det rent tekniskt är bättre om fasaden har lite luft omkring sig.

Alla våra målare har flera års erfarenhet av yrket och ni kan vara trygga med att arbetet utförs med omsorg och expertis. Fasaden är en mycket viktig del av huset ur kosmetisk synvinkel eftersom den är den del som syns utåt. Men det är också fasaden som måste stå emot den omgivande miljön, som kan variera mycket kraftigt i Stockholm. Därför är det extremt viktigt att arbetet utförs korrekt och med hög precision.

Vi kompromissar inte med något när det gäller de produkter vi använder. Det är ytterst viktigt för oss att de produkter vi använder håller högsta kvalitet och är miljövänliga.

 

Sommaren är kort - boka tidigt & få klart före midsommar

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi återkopplar inom 24h om inte tidigare. Det går även bra att ringa utanför ordinarie kontorstider.

Offertförfragan