Integritetspolicy

Tack för att du besöker vår webbplats och litar på oss med din personliga information. Vi förstår vikten av att skydda din integritet och strävar efter att erbjuda en säker och trygg online-miljö för alla våra användare. Denna integritetspolicy beskriver vilken information vi samlar in, hur vi använder den och hur du kan hantera dina inställningar för personlig information på vår webbplats. Genom att använda vår webbplats godkänner du villkoren i denna integritetspolicy. Om du inte samtycker till villkoren i denna policy bör du inte använda vår webbplats.

Information vi samlar in

Vi samlar in olika typer av information från våra användare, inklusive personlig information och icke-personlig information. Personlig information kan inkludera ditt namn, din e-postadress, din adress eller annan information som kan användas för att identifiera dig. Icke-personlig information kan inkludera din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem eller annan information som inte är direkt kopplad till din identitet.

Hur vi använder informationen

Vi använder den information som vi samlar in för att förbättra din upplevelse av vår webbplats, för att kommunicera med dig och för att tillhandahålla de tjänster och produkter som du begär. Vi kan också använda informationen för att skicka dig marknadsföringsmaterial eller för att genomföra analyser av vår användardata. Vi kommer aldrig att sälja din personliga information till tredje part utan ditt samtycke.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära att vi raderar din personliga information från vår databas när som helst. Du kan också välja att inte ta emot marknadsföringsmaterial från oss genom att avanmäla dig från våra e-postlistor. Om du har frågor eller kommentarer om vår integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.

Ändringar i integritetspolicyn

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy när som helst. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar denna policy för att se till att du förstår hur vi hanterar din personliga information.