Nikotinsanering

Tobak och nikotin är bland de mest illaluktande lukterna och är samtidigt mycket svåra att få bort. Vi har kunskapen för att uppnå bästa resultat vid sanering av de mest rökfyllda miljöerna.

För att sanera nikotin- och tobaksodör med långvarigt resultat krävs att all nikotinolja och alla missfärgningar tvättas bort med fettlösliga rengöringsmedel innan man målar eller patek philippe replication tapetserar om. Vi har flera verktyg och saneringsmetoder för olika ytskikt och graden av nikotinföroreningar.

Om nikotin har impregnerat djupt i väggarna är det inte alltid tillräckligt med ytlig rengöring och sanering, utan det kan krävas att man tar bort tapeter och/eller gipsskivor. Vi kan hjälpa till med rivning av ytskiktet och därefter återställning av vägg/ytskikt samt målningsarbeten. På så sätt kan du få komplett hjälp från en enda kontakt.

När det gäller nikotinskador varierar omfattningen av saneringen som krävs för att lösa problemet. En besiktning på plats måste alltid utföras för att bedöma alexander mcqueen 44808 unisex fashionable shoes skadan och en kostnadsbedömning kan inte göras förrän besiktningen är klar. Om du vill ha en offert för sanering eller ett utlåtande, t.ex. vid köp av lägenhet eller hus, är det första steget att boka en besiktning av skadan. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Grunderna för nikotinsanering

OFFERTFÖRFRÅGAN

Vi återkopplar inom 24h om inte tidigare. Det går även bra att ringa utanför ordinarie kontorstider.

Offertförfragan